ДЕНОНОЩНА ПЪТНА ПОМОЩ

Нито един автомобил не е застрахован от неочаквана повреда. Затова ние от денонощна пътна помощ Корект драйв сме на ваше разположение.

денонощна-пътна-помощ

Пътна помощ Корект драйв осъществява услугите си на територията на цялата страна денонощно и без почивен ден. Реагира в най-кратки срокове на заявките на клиентите и предоставя необходимата помощ и техника възможно най-бързо. Обикновено това се случва за не повече от 20 минути. 

 

Какви са останалите предимства на пътна помощ Корект драйв и какво прави компанията предпочитана:

пътна-помощ-през-нощта

  Качествено сервизно обслужване, внимание към клиента, прецизност и бързина.

  Денонощно обслужване без почивен ден или празник.

  Квалифицирани специалисти, които се отнасят добросъвестно към работата си. Наясно са с тънкостите на професията. Отлично се ориентират по маршрутите в София и страната, което им дава възможност да стигнат до клиента по най-бъзия възможен начин.

 

•  Компанията разполага с надеждна и мощна техника на марката Мерцедес. Репатраците  са изправни непрекъснато, което дава възможност да потеглят незабавно към клиента по което и да е време.

•  Услугите на пътна помощ Корект драйв са на достъпни и изгодни цени.

•  Можете да се абонирате за нашите услуги и да получавате различни бонуси през цялата година.

ОПИТ

Вече 5 години специалистите от Корект драйв трупат опит, за да намерят оптималните решения за справяне в проблемни ситуации. По този начин се постига основната цел на компанията да бъде максимално полезна на своите клиенти.

ЦЕНА

Най-добрата цена за денонощните специализирани  услуги пътна помощ, мобилен автосервиз и репатриране в София и страната. 

ТЕХНИКА

Автопаркът, с който разполага пътна помощ Корект драйв позволява реализацията на високо ниво на услугите. Клиентите получават най-доброто съотношение между високо качество и ниска цена.