пътна помощ

ДОСТАВКА НА ЧАСТИ

пътна-помощ-платформа

+(359) 88 777 40 29

денонощно
доставка-на-части

ДОСТАВКА НА ЧАСТИ

Пътна помощ Корект драйв ви осигурява спокойствие по всяко време на денонощието със своята услуга доставка на части и консумативи. Всичко, от което се нуждаете на пътя може да бъде при вас в рамките на 30 минути, ако сте в София или за възможно най-кратко време, ако сте в страната.

Доставка на гориво

На всеки шофьор може да се случи да остане без гориво на пътя. Благодарение на услугата доставка на гориво на пътна помощ Корект драйв, ще спестите  време и усилия за набавянето му. Ще ви доставим всякакъв вид гориво на мястото, където сте закъсали и ще заредим резервоара ви така че да продължите пътуването си без проблем. 

За да ви помогнем е необходимо само да се обадите на пътна помощ Корект драйв на телефон 088 777 40 29 и да посочите точното си местоположение както и вида гориво, който ви е нужен. Останалото е наша работа. 

Услугата се извършва с репатрак. Това ви дава възможност да изберете какво количество да ви бъде доставено, за да не ви се налага да посещавате бензиностанция и да губите повече време.

 

 

доставка-на-гориво
доставка-на-части-на-място

Резервни части и консумативи

Корект драйв ще извърши доставка на части и консумативи, на посочено от вас място по всяко време на денонощието. Нямаме ограничения за размера и теглото на желания от вас консуматив или резервна част за колата ви.

внимание

За пътна помощ Корект драйв е много важно клиентите да останат доволни от услугите ни. За тази цел е необходимо да съобщите на оператора цялата информация, която е необходима за правилното ценообразуване на услугата и бързата реакция на дежурния екип.

•   Уверете се, че подавате правилен адрес. Ако не знаете къде се намирате, опишете местността около вас и по-значимите обекти.

•   Уведомете ни, ако имате повреда в ходовата част на автомобила или в кормилната уредба.

•   Предварително вземете решение, къде да закараме повредения ви автомобил.

внимание