пътна помощ

ПРЕВОЗ ДО КАТ

пътна-помощ-платформа

+(359) 88 777 40 29

денонощно
превоз-до-кат

ПРЕВОЗ НА АВТОМОБИЛИ ДО КАТ СОФИЯ

Пътна помощ Корект драйв предлага услугата превоз на автомобили до КАТ. Кога се налага да използвате специализирано превозно средство с платформа и какво включва нашата услуга?

При покупка на нов или току що внесен автомобил

Когато купувате нов автомобил от автосалон, той съвсем естествено е без регистрационни табели. Да управлявате такова МПС не е позволено и ще ви се наложи да си осигурите специализиран транспорт до съответния КАТ. Ако наемете платформа от Корект драйв, ще успете още в рамките на същия ден да извършите всичко необходимо по превоза и регистрацията, а вечерта да се порадвате лично на новата си придобивка, вече съвсем законно и без притеснения от глоби.

Разбира се, бихте могли да си извадите транзитни номера, с които да откарате колата си до КАТ на собствен ход, но по този начин ще изгубите и повече време и повече пари.

Ако купувате употребяван автомобил, но той е докаран с автовоз от чужбина, ситуацията е сходна. Дори някоя автокъща да разполага със собствена платформа, това не е гаранция, че ще е свободна точно когато вие си купувате кола. Отново ние от пътна помощ Корект драйв ще сме готови да направим всичко необходимо, за да седнете зад волана още в деня на покупката.

 

подаване-на-ток-пътна-помощ

Какво е включено в услугата ни Превоз на автомобили до КАТ?

Корект драйв разполага с опитни професионални шофьори, които ще запазят цялостта и външния вид на вашия автомобил. Те ще изберат най-краткия и удобен маршрут, избягвайки загубата на излишно време.

Товарене и разтоварване на автомобила на/от платформа.

Осигуряване на автомобила, така че да не се повреди повреме на транспортирането. 

Превоз на шофьора в кабината на товарния автомобил.

Съдействие в процеса на регистрация.

Наш шофьор да вземе автомобила ви от уговорено място и с пълномощно да извърши всички необходими действия по регистрацията му. След това да ви го докара обратно. 

 

внимание

За пътна помощ Корект драйв е много важно клиентите да останат доволни от услугите ни. За тази цел е необходимо да съобщите на оператора цялата информация, която е необходима за правилното ценообразуване на услугата и бързата реакция на дежурния екип.

•   Уверете се, че подавате правилен адрес. Ако не знаете къде се намирате, опишете местността около вас и по-значимите обекти.

•   Уведомете ни, ако имате повреда в ходовата част на автомобила или в кормилната уредба.

•   Предварително вземете решение, къде да закараме повредения ви автомобил.

внимание