превоз-на-автомобили-с-платформа

ПРЕВОЗ НА АВТОМОБИЛИ С ПЛАТФОРМА

Специалистите от Пътна помощ Корект драйв имат голям опит в транспортирането на превозни средства с най-разнообразни проблеми на пътя. На базата на този опит сме установили, че превоз на автомобили с платформа е най-често търсената услуга от шофьорите.

Услугата репатриране на автомобил се търси най-често от хора, които са попаднали в пътно транспортно произшествие. Когато автомобилът е повреден сериозно е много важно как ще бъде транспортиран. Ако повикате фирма, която не разполага с достатъчно квалифицирани специалисти, транспортното ви средство може да получи повече щети. Същото може да се получи и ако техниката не е подходяща за вашия случай.

катастрофирал-автомобил
пътна-помощ-платформа

Собственикът на автомобила е наясно, че в процеса на репатриранена автомобила основният акцент е ефективността. Следващо по важност е качеството на транспортиране и точно затова е необходимо да изберете правилната компания, специализирана в тази дейност.

пътна-помощ-платформа

Репатраците в нашата компания са подходящи както за спортни автомобили с ниско окачване, така и за някои видове специални транспортни средства. 

пътна-помощ-платформа

Пътна помощ Корект драйв разполага с необходимата техника и опитни специалисти, които са на разположение денонощно без почивен ден. 

пътна-помощ-платформа

Дългогодишната практика показва, че репатрирането със снабдена с надежднафиксация платформа е много по-безопасно от всички останали начини на извозване на аварирало ППС.

пътна-помощ-платформа

Нашите компетентни служители и подходящото оборудване ще ви бъдат от полза в случай, че вашият автомобил не е в състояние да се движи. Няма значение дали са блокирали гумите, или е разбита ходовата част. 

пътна-помощ-платформа

В Пътна помощ Корект Драйв разполагаме със съвременна и надеждна техника. Гарантираме на клиентите си не само бързина, но и пълна безопастност на повереното ни транспортно средство.