пътна-помощ-транспорт-на-автомобили

ТРАНСПОРТ НА АВТОМОБИЛИ

Пътна помощ – транспорт на автомобили е една от услугите на Корект драйв.

Пътна помощ транспорт на автомобили. Понякога при покупката на нов автомобил или някаква друга причина, собственикът му няма възможност да го закара на собствен ход. Начините за транспорт в такъв случай са няколко. Всеки от тях има своите предимства и недостатъци. Най-добре е собственикът да си избере такъв, който му гарантира безаварийното превозване на колата и не е много скъп.

Може да поръчате репатрак за автомобила си както на територията на страната, така и до/от чужбина.

ПРЕВОЗ НА АВТОМОБИЛИ ПО СУША

Превозното средство може да се транспортира от един град в друг с помощта на автовоз, контейнер или репатрак. Основното предимство на този начин е факта, че доставката на вашия автомобил може да се осъществи до произволна точка от картата. Такъв тип превоз гарантира цялостта на колата  и тя е максимално защитена от транспортни повреди. 

Върху цената на тази услуга влияят два параметъра – габаритите на превозното средство и неговата стойност. При желание от страна на клиент30а, може да се сключи застраховка на автомобила по време на превоза.

Приемателно – предавателните протоколи са задължителни при този вид услуги.

ПРЕВОЗ НА АВТОМОБИЛИ С ВЛАК

За да се транспортира с влак, автомобила се качва в контейнер, или на специална платформа. Железопътният превоз се смятаза сравнително безопасен, евтин и универсален. Товароносимостта е по-голяма и има избор как да стане транспортирането на превозното средство. Най-често се използват специализирани вагони.

Най-големият недостатък на този превоз е териториалното ограничение. Съвсем логично не може да се използва в райони, през които не минават железопътни релси. Решението в такива случаи е комбиниран транспорт – с влак и след това с автовоз или репатрак. 

транспорт-на-автомобили-със-самолет

ПРЕВОЗ НА АВТОМОБИЛИ ПО ВЪЗДУХ

Авиотранспортът е най-скъпият начин за превоз на автомобил. Ефективен е, когато доставката е спешна, но и сериозно ограничен по отношение на тежестта на колата и нейните габарити.

ПРЕВОЗ НА АВТОМОБИЛИ ПО ВОДА

Това също е рядко използван начин за транспорт на превозни средства. Предимство е ниската цена, но почти винаги се комбинира с транспорт по суша. 

Екипът на Пътна помощ Корект драйв денонощно и без почивен ден ще транспортира вашия автомобил от и до всяка точка в София, страната и чужбина.