пътна помощ

РЕПАТРИРАНЕ НА МПС

пътна-помощ-платформа

+(359) 88 777 40 29

денонощно
репатриране-на-мпс

При авария на пътя, при внезапна повреда на транспортното средство, както и в различни други случаи най-правилното решение е да се обадите на пътна помощ, която извършва репатриране на МПС. Правилната поръчка на репатрак от Пътна помощ Корект драйв ви гарантира, че услугата ще ви бъде предоставена точно когато ви е необходима.

Приемаме поръчки от София и цялата страна денонощно и без почивен ден. 15 минути са напълно достатъчни, за да пристигнем до указания от клиента адрес на територията на града.

Репатриране на МПС: кога да използвате услугата

Евакуационната техника може да ви бъде необходима в цял списък от непредвидени ситуации.

Автомобилът е угаснал и е спрял  да се движи на собствен ход. Например, ако се е изтощил акумулаторът, или сте спукали две гуми едновременно.

Пътно транспортно произшествие със сериозни щети по колата.

Шофьорът е в състояние на алкохолно опиянение, или не се чувства доббре.

Напускане на пътното платно и пропадане в канавка.

Загуба на ключове, вследствие на която собственикът няма достъп до автомобила си.

Транспортиране на превозно средство между две населени места.

репатриране-на-мпс

Естествено това са само най-популярните случаи на нужда от репатрак На пътя може да се случи какво ли не. Затова специалистите от пътна помощ Корект драйв са в очакване на вашия сигнал денонощно без почивен ден.

внимание

За пътна помощ Корект драйв е много важно клиентите да останат доволни от услугите ни. За тази цел е необходимо да съобщите на оператора цялата информация, която е необходима за правилното ценообразуване на услугата и бързата реакция на дежурния екип.

•   Уверете се, че подавате правилен адрес. Ако не знаете къде се намирате, опишете местността около вас и по-значимите обекти.

•   Уведомете ни, ако имате повреда в ходовата част на автомобила или в кормилната уредба.

•   Предварително вземете решение, къде да закараме повредения ви автомобил.

внимание